El meu blog

Som capaços

Fundació tutelar de Martorell que dóna suport per l’autonomia personal per a persones amb discapacitat intel·lectual que s’han vist incapacitades i necessiten suport.
En el logotip volia mostrar la idea romàntica de quan l’ocell és prou gran i marxa del niu matern-patern per prendre el vol i fer la seva pròpia vida. Aquesta nova vida, en aquest cas, s’aconsegueix amb l’acompanyament de la fundació.

 


Gronxador

Un vell balancí familiar convertit en gronxador ens transporta a una infantesa d’hores compartides amb els avis. Un lligam avis-néts que ens recorda l’inici i la fi de la vida. Un balanceig que ens marca el “tic-tac” d’un temps imparable que avança per retornar al seu punt d’origen. El vaivé de la vida.

ESCAMPAR

Iniciativa artística duta a terme pels carrers de la vila d’Esparreguera. Dramatúrgia, música, literatura, arquitectura, fotografia…   D’aquesta manera l’espai, l’art i les persones conviuen més fluidament. 

WEB

escamparblog


Artteràpia

Feia temps que volia fer un curs d’Artteràpia i aquest estiu vaig poder gaudir de l’oportunitat de fer-lo. Ha valgut molt la pena, l’experiència ha fet crèixer la meva mirada humana-artística obrint altres prespectives, altres realitats.

Us passo un petit fragment que resumeix molt bé el que és l’Artteràpia.

«…En definitiva y salvo excepciones el arteterapia es un itinerario metafórico en que la metáfora no se concibe como un enigma que se ha de introducir por todos los medios en la racionalidad, sino como una etapa del itinerario. Efectivamente la metáfora no es el enigma, sino la resolución del enigma».

 


Ilustratour

Dies intensos, molt viscuts a la 8a edició del festival internacional d’il·lustració Ilustratour, celebrat al centre creatiu contemporani Matadero de Madrid. S’hi van organitzar conferències com la de Liniers, Emiliano Ponzi, Javier Zabala… tallers, masterclass com la de William Grill que ens va ensenyar el procés creatiu del seu llibre El viatge de Shackleton, un mercat entre editorials i il·lustradors com «libros del Zorro Rojo», Nórdica, Edelvives…

Tot això ben acompanyada d’una bona amiga.

Podeu trobar els seus treballs a:

WEB

www.veronicafabregat.com

www.ilustratour.es


Mural. Escola les Roques Blaves

Amb l’ajuda dels mestres i l’equip directiu, es va pintar un gran mural al pati de l’escola. El tema triat és el mateix que dóna nom el centre educatiu, unes formacions rocoses d’un color sorprenentment blau que l’erosió ha deixat al descobert.